donker 100 100  facebook logo

Mededelingen

Kom gezellig meezingen in ons koor! Wij hebben plaats voor Tenoren 1 en 2, Bassen en Baritons !! Elke dinsdag beginnen we om 19.00 uur!

 

Leden login

Aangesloten bij: balk logo


10 september 2016

Pop & Dine SVIK Victoria Hallen Dirksland. CONCERT GAAT NIET DOOR I.V.M. Te Weinig belangstelling

Zaterdag 10 september is in één van de bijzalen ter ere van de Íeestelijke opening een dependance van restaurant Het Anker. ledereen die
wel eens te gast is geweest in Het Anker weet dat daar uitstekende menu's geserveerd worden. En nu dus éénmalig in de Victoriahal.
Aanvang diner 17.30 uur

deHoopDe SVIK is zeer blij dat Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam deze zaterdagavond hun gast wil zijn. Het orkest is een toonaangevend fanfareorkest in Nederland en heeft vele Nationale titels in de wacht gesleept. Het orkest verzorgde vele jaren "Pop in Concert" concerten. Deze avond zal hiervan een kode versie ten gehore gebracht worden. Met een zeer gevarieerd programma van filmmuziek, bekende sporttunes, medley van Franse chansons, en een Nederlandstalig deel met hits van Wim Sonneveld, Marco Borsato, Guus Meeuwis, llse de Lange, Blof , Normaal, Common Linnets, Jan Smit e.v.a.
Hierbij zullen zij samenwerken met Amber van Opijnen en Dirk van den Brand.
Amber van Opijnen is een Flakkeese Singer/songwriter. Op 14 jarige leeftijd begon ze bij een Praiseband en daarna volgde vele verschillende projecten zoals Rockcovers, samenwerkingen met rappers, maar ook Indie & Pop gingen niet aan haar voorbij. De jonge zangeres is door haar ervaring veelzijdig, erg gemotiveerd en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie bronnen.
Amber heeft in 2013 haar opleiding aan de Popacademie in Rotterdam aÍgerond en studeerde aÍ als Ondernemend Artiest met als hoofdvak zang.
Dirk van den Brand is afkomstig uit het Brabantse Uden. Deze veelzijdige zanger treedt regelmatig op bij diverse gelegenheden.
Hij heeft muziektheater gestudeerd aan het Codarts in Rotterdam. Hij laat zich inspireren door Nederlandse helden als Ramses ShafÍy, Wim Sonneveld, Herman van Veen, Guus Meeuwis en Marco Borsato.

SVIKOok de Amazing Singers zullen optreden. Dit zeer recent opgerichte koor heeft al op vele podia van zich laten spreken met hun gevarieerde programma's, welke het publiek steeds weer in vervoering brengen.
Deze avond zullen zij naast hun eigen programma ook samen optreden met Fanfareorkest De Hoop.

Aanvang diner 17.30 uur. Het concen begint om 20.00 uur. Entree muziekavond € 12-
Combikaart muziekavond met diner en 1 drankje € 32,-
De voorverkoopadressen zijn: WV Ouddorp, 't Bloemenschuurtje Stellendam, T-Toys Ddirksland, Ever Jeans Middelharnis, Bruna Oude Tonge, Huttenweek Dirksland, Zomerfair kraam SVIK


 adres:  Philipshoofjesweg 57A, 3247 XR Dirksland

retour O