donker 100 100  facebook logo

Mededelingen

Kom gezellig meezingen in ons koor! Wij hebben plaats voor Tenoren 1 en 2, Bassen en Baritons !! Elke dinsdag beginnen we om 19.00 uur!

 

Leden login

Aangesloten bij: balk logo


23 september 2016

Vrijdagavond 23 september is de vierde editie van ‘Muziek in de Voorstraat’. De bewoners van vier fraaie huizen stellen hun huiskamer beschikbaar voor vier concerten in een gevarieerd programma. 

Bleef het programma in de vorige jaren een geheim, dit jaar maakt de werkgroep vooraf de namen van de uitgenodigde muzikanten bekend. De huizen waar wordt gespeeld blijven wel een verrassing. Het oude Raadhuis blijft als vanouds begin- en eindpunt van het festival.
Het huiskamerfestival ‘Muziek in de Voorstraat’ ontvangt dit jaar Piet Westhoeve (piano), The Amazing Singers, Studenten van Hogeschool Codarts Rotterdam en het duo Ynke van der Wagt en Jantijs Volker (piano/klarinet).

Facebook pagina van het evenement
Website van het evenement

13510858 1078247632232599 9122744437764399907 n

‘Muziek in de Voorstraat’ begint met een ontvangst met koffie vanaf 19.00uur. Het programma begint om 19.45uur. Halverwege het programma is er een pauze in de huiskamer. Koffie en drankje in de pauze zijn bij het toegangsbewijs inbegrepen. Na afloop is er een nazit in het oude Raadhuis, consumpties zijn dan voor eigen rekening.
Kaarten kosten € 25,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u ontvangt dan de betaalgegevens. Uw betaling moet uiterlijk 20 september bijgeschreven zijn, houd daarmee rekening bij uw bestelling. De kaartverkoop is op basis van beschikbaarheid.
Het evenement wordt georganiseerd door de werkgroep in samenwerking met Stichting Podium Goeree-Overflakkee. Foto’s van eerdere edities en voorbereidingen zijn te vinden op http://jaapreedijk.smugmug.com/EVEN…/MUZIEK-IN-DE-VOORSTRAAT en op Facebook Muziek in de Voorstraat.

 


 adres:  Voorstraat Middelharnis

retour O